dilluns, 27 d’abril del 2015

Casal d'Estiu Salvador Lluch

Benvolgudes famílies,

Enguany ens hem avançat en fer-vos arribar la informació del Casal d'Estiu que oferim des de l'AMPA Salvador LLuch per facilitar la organització familiar.

Apostem per oferir el servei complert (amb menjador i tarda), a l'espera d'omplir el grup mínim de 15 infants.

Per a la vostra tranquil·litat, si no surt grup (que confiem en que sí que sortirà, després de l'èxit del Casal de Setmana Santa), hi haurà places a d'altres Casals de Paido a prop pels inscrits al Salvador Lluch (Can Palmer i Moragas), tot i que hem de ser conscients que es pot encarir una mica per algunes diferències d'activitats. 

Per gaudir dels descomptes oferts (només matins) us heu d'inscriure on line abans del 22 de maig a www.paido.org Des de l'AMPA farem el possible per incriure-vos si no teniu possibilitat des de casa. Tenim cadires noves que hem d'estrenar al despatx! :)

Hem volgut una varietat d'activitats adaptada a l'estiu, amb moviment físic (gimcanes, esports i jocs), comptant amb la calor estiuenca (jocs d'aigua i manualitats a l'aula en hores puntes), i oci (sortida semanal a parcs de la ciutat i festes al centre).

Aquest casal és obert a tots els infants, siguin o no del centre, i per tant, si hi ha amics dels vostres fills/es o coneguts que vulguin assistir-hi, també es poden inscriure.

S'està pensant en repetir aquesta experiència durant el mes de Setembre, per la qual cosa us demanem que si esteu interessats també en aquest servei de Casal a les dues primeres setmanes del mes de Setembre ho comuniqueu per avançat i poder oferir-lo el més aviat possible.

Esperem que sigui del vostre interès i que molts nens puguin gaudir del centre fins i tot a les vacances!!!


Aquesta informació és gratuita. No hem cobrat per difondre-la. La podeu compartir. Tampoc ens emportem comissió. Tot ho fem per les famílies de l'AMPA Salvador LLuch. De res.