dimarts, 2 de juny del 2015

Mini lliga futbol pares i mares 13/06/15


Per acomiadar el curs amb esport i diversió, estem preparant un minitorneig de futbol de pares i mares el pròxim dissabte 13 de juny de 9h a 13h a la pista de l'escola.

La idea, basada en la iniciativa d'una familia de P5, és que cada curs faci el seu equip i juguem al llarg d'un matí eliminatòries, semifinals i final a la pista de l'escola.

Els partits tindràn una durada de 30 minuts, dividits en dues parts de 15 min cadascuna.

Cada equip haurà de tenir un mínim de 5 jugadors. Per jugar caldrà inscriure's a l'AMPA i pagar la quota de participació.

El cost de participació és de 5€ per persona, i inclou:

- 1 aigua de 1,5l al iniciar el torneig.
- Esmorzar consistent en butifarra i pintxo amb pa de pagès i patates d'acompanyament i beguda (refresc, aigua o cervesa).


Els acompanyants que ho desitgin podran fer reserva de l'esmorzar al mateix preu de 5 €. També s'oferirà menú infantil per 2€ (entrepà de frankfurt i patates i aigua). Cal fer reserva prèviament.

En cas de que hi hagi beneficis, aniran destinats íntegrament a millorar les instal·lacions del pati de l'escola, repercutint-ho en els nostres infants.

Per poder formar els equips, preguem que feu les vostres inscripcions a l'AMPA 
abans del dijous 11 de juny. 
ANIMEU-VOS!!!!

Esperem que aquest sigui el primer torneig d'una minilliga que es pugui celebrar de manera periòdica, no només de futbol sino també d'altres esports!! Us animem a unir-vos per l'esport i per un bon propòsit ;-))

Ens veiem dissabte 13!!