dimecres, 27 de gener del 2016

Tancament linea P3 a la pública de Gavà

Aquests últims anys, amb les retallades, Gavà ha patit una dràstica reducció de línies de P3 a l'escola pública.

Aquest fet es dona per la disminució del nombre d'infants a nivell nacional degut al descens de la natalitat, i perquè Ensenyament pot donar concert a les escoles de pagament, però no reduir places a aquestes escoles concertades. El Departament, en comptes de deixar de donar diners a les concertades per a P3, o reduir els ratis de totes les escoles a les noves línies, només fa que reduir línies de P3 de la pública.

Avui ens trobem que de totes les públiques de primària de Gavà (Salamero, Jacme March, Marcel·lí Moragas, Gavà Mar, Salvador Lluch, i Eramprunyà) només ens mantenim amb dues línees de P3 Eramprunyà, Salvador Lluch i Gavà Mar. La resta ja ha hagut de patir la retirada d'una línia. 

Ens confirmen que aquest any retiraran una altra linea de P3, i no serà de cap de les nombroses escoles concertades de Gavà. Serà una de la pública. Una de les que encara tenen dos línies. Sigui quina sigui la que caigui aquest any, el proper pot ser una altra.

Hem de fer pinya. I us demanem que esteu al cas de les accions de reivindicació que puguem anar difonent, i participar-hi. Des de la Coordinadora d'Ampas, amb la col·laboració de l'Ajuntament de Gavà, la Fapac, partits polítics, sindicats, etc, intentarem fer soroll. Però no farem suficient soroll si no es sumen les famílies de les escoles públiques.

  • DIJOUS 28/01/2016 Ple de l'Ajuntament de Gavà (presentació de moció pel no tancament de grup de P3 a Gavà). Quants més hi siguem, millor.
  • DIJOUS 04/02/2016 17:30 St Feliu (cartell). Si hi ha algú disposat a organitzar l'anada a la concentració, serà ajuda benvinguda. Difusió als grups, si us plau.
Comptem amb tu!!!
#femsoroll
#elsnostresp3tits