diumenge, 14 de febrer del 2016

CARNESTOLTES 2016

GRÀCIEEEEES FAMÍLIIIIEEEEES SOU EL MILLOR QUE HI HAAAAA!!! :)

Ens hem de felicitar per un Carnestoltes ple d'il·lusió, una convocatòria i una col·laboració de les famílies TREMEEEENDAAAA... Hem enregistrat 136 persones aprox. que han vingut a apuntar-se a aquesta activitat a l'AMPA... i segur que ens han acompanyat unes quantes més durant la Rua!! Us donem les gràcies per aquesta mobilització, pel vostre esforç, per venir a gaudir del circ vintage!!!

Bé... és clar... no tot ha estat tan bonic com en els nostres somnis... tot i les bones vibracions, la il·lusió amb la temàtica, la súper carrossa que es va dissenyar i muntar, les hores i hores d'organització, compres, confecció, disseny, muntatge, decoració... finalment la Rua ha estat deslluïda per causes tècniques...

Es va esgotar la benzina del generador que facilita i instal·la l'Ajuntament a les carrosses. I no es va encendre més, coses que passen. Ho sentim molt. Sentim molt que les bombolles del canó de l'home bala (dissenyat i realitzat pel Quim) no poguessin sortir més. Sentim molt que la música no pogués fer-nos moure el cos al ritme de la cap de Majorettes (Chelo, Zumba for ever and ever). Sentim molt que aquesta súper carrossa tan currada s'hagués passejat per Gavà a les fosques. Ho hem de dir, potser de disfresses no, però si hi hagués premi per la carrossa, segur que el tindríem... gràcies Quim pel seu disseny, gràcies Vicky per les hores sense dormir pintant el cartell de Circus AMPA Salvador LLuch, gràcies a tots els que veu poder venir a col·laborar el dissabte amb la decoració de la carrossa i els que us veu portar "deures" cap a casa... Gràcies per repartir els flyers en foment de la pública!!! Sobretot l'Eva!! la nostre Top Conilleta Playboy ;P.

Segur que ens deixem a algú. Tothom, un per un, fins arribar a aquests 136, i més enllà, sou part d'aquest AMPA. Sou collonuts, i esperem que el proper any siguem molts més, amb més veu i força, il·lusió i ganes de disbauxa. Que no caigui ningú amb aquesta experiència. Tots aprenem. I igual que l'AMPA agraeix la col·laboració de tothom, agraeix el suport, la confiança i les ganes de millorar.

Hem de dir que des de l'Ajuntament s'han posat en contacte amb nosaltres. Han lamentat el que ha passat i ens han comentat que el proper any tindran en compte la necessitat real de potència dels equips electrogens (no sabem si va ser per això, però agraïm la seva atenció, i ganes de reconduir i millorar els protocols).

Van ser masses metres a les fosques, amb tant de silenci (homeeee és que tants mims... ;P), que ni el Mestre de Cerimònies (Isma amb el seu megàfon vintage sense piles), la cap de Majorettes (Chelo, Zumba for ever and ever), ni les iniciatives puntuals van poder remuntar aquella manifestació atapeïda d'artistes per l'illa. L'espera i la situació van fer que algunes de les famílies no arribessin a la Balmes...ho lamentem, perquè allà vam fer tot el soroll que no vam poder fer durant la Rua. Vam poder lluitar i desfogar-nos amb el confetti, i esperem que el proper any podem pujar a l'escenari tots... ben cansats de no haver parat de ballar en tot el recorregut!!

Estimem aquest Centre. Estimem les famílies d'aquest Centre. Gràcies. Comptem amb vosaltres!!

Us deixem algunes de les fotos que ens heu fet arribar.

PREPARATIUS



RUA