divendres, 22 de maig del 2015

Agraiment per Cloenda de Setmana Cultural

Ara que ja és públic el vídeo resum (editat!!) de la Cloenda de la Setmana Cultural, creiem que és un bon moment per agrair de part de l'AMPA, com a representació de les famílies del Centre, l'esforç que ha representat aquest acte per a tots els docents de l'escola.

Hem gaudit molt de tots els balls, i som conscients del temps que ha requerit la preparació, organització i assajos. Des de l'AMPA hem de dir que HA VALGUT LA PENA!! Tota aquesta dedicació de docents i infants ha donat els millors fruits. Nens/es, famílies, i segur que docents també, s'ho han passat d'allò més bé.

També hem de donar les gràcies a les famílies, que han estat presents durant tot l'espectacle (i no només els dels seus fills/es) sota un sol de justícia...Val a dir que no es va fer llarg per què s'ho van muntar molt bé i era un show digne de ser admirat!!! També la part de les famílies del vestuari ha estat molt encertada i espectacular, gràcies!!

La sensació ha estat de molta alegria, comunitat, i participació de tots. I això ens fa sentir orgull de pertànyer a la nostra escola...i esperem que continuï aquest esperit!

Heu estat fantàstics!!!