dimarts, 19 de maig del 2015

Inscripcions on line Casal i Beques Estiu

Benvolgudes famílies,

Recordem que el 22 de maig és el termini per fer les inscripcions del Casadl d'Estiu ON LINE i gaudir dels descomptes que Paido ofereix per aquesta reserva.



Inscripcions on line SALVADOR LLUCH: http://paido.org/lluch15/

Consell: fer primer la reserva, i enviar després per email la documentació que demanen (rebut, DNI, CatSalut infant).

Nota: al final del qüestionari demana signatura. Es pot signar amb el ratolí en el cas de PC o portàtil, o amb el dit en terminals mòbils (portàtil, tablet, mòbil...)

Per una altra banda, recordem que aquest any s'amplia la dotació de beques de l'Ajuntament de Gavà per les activitats d'estiu, i es modifiquen les bases. Algunes consideracions al respecte:


  • El Casal d'Estiu que proposa el Salvador Lluch és apte per demanar la beca.
  • Només es becaran aquelles activitats que INCLOUEN MENJADOR
  • També s'ofereix monitoratge per a infants amb necessitats especials.
  • L’import màxim de la beca podrà ser de fins al 100% del cost de l’activitat d’estiu. Es concretarà en funció del nivell de renda i el barem corresponent, i en funció del nombre total de famílies que accedeixin a aquesta convocatòria.
Animem a totes les famílies que han reservat Casal amb menjador al Salvador Lluch que presentin la documentació a l’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC) de l’Ajuntament de Gavà (plaça de Jaume Balmes, s/n) ABANS DEL 29 DE MAIG. I a aquelles que encara no han reservat, que ho facin el més aviat possible per optar a les beques.

Des de la Coordinadora d'AMPA estem treballant per millorar aspectes d'aquestes i altres beques que incideixen en el col·lectiu del nostre Centre.

Sempre gratuïtament i en favor de les famílies del Salvador LLuch!